Vuosi 2002 valokuvissa

Suomen mestaruuskisat 19.-20.1.2002

Mikko Järvinen oli ylsi PÖLYn parhaaseen SM-kisasijaan ollen rookie-sarjan toinen. Avoimessa sarjassa Timo ja Uimo olivat finaalisarjassa, josta Uimo jatkoi pleijarihin. Mukana oli ennätysmäinen osanotto pölyläisiä.

» 22 kuvaa tapahtumasta

Ruotsin mestaruuskisat 26.-27.1.2002

Ismo ja Timo kävivät maistamassa miltä olut... siis pöytälätkä maistuu Suomenlahden toisella puolella. Rookieissa pärjättiin erinomaisesti, mutta laiva lähti ennen ratkaisupelejä. Timo oli avoimen sarjan 43. Reissussa oli myös monta muuta AKTI-liigan kävijää.

» 17 kuvaa tapahtumasta

PÖLY vs. KeKe joukkueturnaus

Taistelimme niukkaakin niukemman voiton Kelan Kepittäjistä huolimatta "Tökerö" Toikkasen mumisemista mantroista ja herjoista. Pelipaikkana oli Alina-sali Uudella ylioppilastalolla.

» 5 kuvaa tapahtumasta

Tuomas ja Timo huoltavat PÖLYn pelejä

Uusien pelien tultua oli aika huoltaa wanhoja. Tuomas ja Timo ottivat ohjat käsiin ja tulosta synytyi ihan mukavasti.

» 4 kuvaa tapahtumasta

AKTI-5/36:n tunnelmia

Riku Laaka otti kauden viidennen turnauksen voiton. Tällä kaudella joka turnauksessa on ollut eri voittaja. Syyskaudella kuusi ensimmäistä kisaa meni eri voittajien tahdissä. Kuinka nyt käy? Riku kaatoi finaalissa Magnus Ahlbergin. Kolmas oli Jouni Tikkanen ja neljäs Timo Toivonen.

» 4 kuvaa tapahtumasta

SatO:n mestaruus, kevät 2002

PÖLY haki neloisvoiton SatO:n mestaruuskisoista, mutta silti voittaja löytyi SatO:sta. Kaksoisagentti Järskä Järvinen jyräsi ja kirkasti paitsi mielensä, myös viime syksyisen kakkossijan.

» 6 kuvaa tapahtumasta

 
   


© Akateeminen pöytälätkäyhdistys ry, 2000-2002