Vuosi 2007 valokuvissa

Kauden avaushuolto (16.1.)

Uudet pelit laitettiin tikkiin ja tutustuttiin PÖLYn unkarilaisvahvistukseen Gergely Regulaan. Hallitseva mestari jätettiin jumboksi.

» 3 kuvaa tapahtumasta

Peliremontti
AKTI-1/121

AKTI-1/121:n tunnelmia (23.1.)

Valta on vaihtunut alkuajoista. Kuuluisuuksien gallerian Jouni Tikkanen lähetettiin sijoitusotteluun ja Timo Toivonen otti kauden avausvoiton. Pasi Vihinen yllätti puolivälierässä Ismo Aulaskarin.

» 6 kuvaa tapahtumasta

 

Ruotsin mestaruuskisat (2.-4.2.)

RM-kisoihin lähtivät PÖLYstä Timo Toivonen ja Gergely Regula. Molempien kilpailut loppuivat ensimmäiselle päivälle. Gergo sai videoita ja Timo kuvia, joten ei mennyt ihan hukkaan se toinenkaan päivä.

Roni Nuttunen voitti Ruotsin mestaruuden!

» 21 kuvaa tapahtumasta

RM-kisat 2007
PÍLY 7 vuotta

AKTI-4/124:n tunnelmia - PÖLY 7 vuotta!

Laskiaisena pelattiin PÖLYn 7-vuotissynttäreiden kunniaksi yhteisturnaus Stadin liigan kanssa. 20 pelaajasta voittajaksi selvisi hän, jolla oli eniten tuuria - ainakin vastustajien mukaan.

Sitten mentiin saunaan,
mutta se on jo toinen juttu...

» 30 kuvaa tapahtumasta

Paimion rankingturnaus (24.2.)

Paimion parantolan lähettyvillä pöytälätkäfunkkis tuotti toisille tulosta, ja toisille ei. PÖLY nappasi mukaan kaksi ykkössijaa: Jari Eskelinen voitti veteraanisarjan ja nelinkertainen Unkarin mestari Gergely Regula oli turnauksen paras tulokas. :-)

» 20 kuvaa tapahtumasta

Paimion kuvat
AKTI-5/125 kuvia

AKTI-5/125:n tunnelmia (7.3.)

Joskus voiton puolustaminen on vaikeaa - Timo Toivoselle se oli sitä. Hänet jätettiin pleijareiden ulkopuolelle. Ismo Aulaskari murskasi finaalissa Petteri Sevonin eikä "tuleva maailmanmestari" voittanut vieläkään AKTIa.

» 4 kuvaa tapahtumasta

Suomen mestaruuskisat 2007 (10.-11.3.)

PÖLY sai historiansa ensimmäisen SM-kullan. Jari Eskelinen on Suomen paras veteraanisarjan pöytäjääkiekkoilija. Ei muuta kun skumppaa sen kunniaksi! Ismo Aulaskari selvisi avoimen sarjan pleijareiden ekalle kierrokselle.

» 45 kuvaa tapahtumasta

SM-kisat 2007
Moscow Cupin kuvat

Moscow Cup (17.-18.3.)

Timo Toivonen edusti PÖLYä maailmanliigan Moskovan turnauksessa kohtuullisesti. Koko turnauksen voitto tuli Suomeen, kun Roni Nuttunen voitti Daniel Wallénin.

» 22 kuvaa tapahtumasta

AKTI-7/127:n tunnelmia (4.4.)

AKTIen aatelia, tai sitten ei. Turnaus kuitenkin pelataan niiden kesken, jotka paikalla ovat. Toivonen romutti Janne Rantasen ja Petteri Sevonin toiveet ensimmäisestä AKTI-voitosta työllä ja tuskalla. Ismokin piipahti paikalla. Voittajan täytyi ottaa itse itsestään kuva.

» 6 kuvaa tapahtumasta

AKTI-7/127 kuvia
AKTI-8/128 kuvia

AKTI-8/128:n tunnelmia (11.4.)

AKTIa vaan pukkaa. Tällä kertaa nähtiin kovia nimiä ulkona pleijareista ja laulumatkalle lähtemässä heti ensimmäiseltä pleijarikierrokselta. Tappiot huuhdottiin alas kurkusta käymällä Chaplinissa lyömässä palloa Pasin tahdittamana.

» 12 kuvaa tapahtumasta

 
   


© Akateeminen pöytälätkäyhdistys ry, 2000-2007