Helsinki Open 2007

Helsinki Open 2007

Uutiset

Tällä sivulla ovat viimeisimmät uutiset Helsinki Openista. Tuorein tieto päällimmäisenä.

Tuomaristo

Kisan tuomaristoon kuuluvat Timo Toivonen, Mika Myllykangas ja Pontus Eriksson. Varalla Bjarne Axelsen ja Janne Ollila.

Tuolit

Kisapaikalla on rajoitetusti tuoleja. Tuo oma jakkarasi/korokkeesi, jos vain mahdollista.

Ruokailu

Ruokailupaikkoja on kisapaikan läheisyydessä, katso ruokakartta. Stadionilla ei ole avoinna ruokalaa. Omat eväät ei ole hirveän huono vaihtoehto.

Veteraanisarja vain suomalaisille

Helsinki Openissa pelataan kauden normaalista sarjajaosta poiketen erillinen veteraanisarja. Veteraanisarja pelataan koska kyseessä on juhlakilpailu, paikalle on tulossa useita ensimmäisessä rankingkilpailussa pelanneita pelureita ja lisäksi veteraanit ovat omaa sarjaa pääasiassa varmaan edellä mainituista kahdesta syystä toivoneet. Veteraanisarjaan voivat osallistua vain suomalaiset pelaajat. Koska kyseessä on näinollen kansallinen kilpailu, pelataan kansallisilla säännöillä ja käyttäen sääntöä, että 1968 syntyneet ovat veteraaneja. Veteraanisarja pelataan avoimen sarjan finaalisarjojen ja divarien päätyttyä osallistujamäärän mukaan määrittyvällä pelisysteemillä, kuitenkin niin, ettei sarja venytä turnauksen kokonaiskestoa, vaan HOpen päättyy avoimen sarjan finaaliin.

T-paidat

Helsinki Openissa myytävät t-paidat ovat samaa mallia kuin viime vuonna.

Alkoholiton turnaus

Turnaus on alkoholiton. Alkoholin nauttiminen kisapaikalla voi johtaa välittömään hylkäämiseen turnauksesta. Nautithan kaljasi vasta turnauksen jälkeen baarissa.

100 pelaajaa

Venäjän Aleksaner Kosirev oli 100. rekisteröitynyt pelaaja Helsinki Openiin, kun selvisi, että latvialaiset Vitolsit eivät tule turnaukseen.

Muut sarjat - huom! veteraanit

Junioreissa ja naisissa pelataan vain pudotuspelit avoimen alkusarjan perusteella. Veteraaneille pelataan pieni alkusarja erikseen.

Aikataulu julkaistu

Katso aikataulu. Aikataulua noudatetaan tarkasti. Kaikki pelit, joissa toinen osapuoli ei ole paikalla tulkitaan puuttuvan henkilön tappioksi (tai tasapeliksi, jos molemmat puuttuvat).

Ennakkoilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen suljetaan torstaina 8.11. klo 23.59. Kaikkien ennakkoilmoittatuneiden tulee maksaa ja vahvistaa osallistuminen stadionilla kisapäivän aamuna klo 9.45 mennessä. Siihen saakka otetaan myös ilmoittautumisia vastaan paikanpäällä.

Karsinta peruttu

Helsinki Open pelataan Olympiastadionin sisäjuoksuradalla. Tilaa riittää kaikille pelaajille. Karsintaa ei siis järjestetä. Tervetuloa!

Ovet aukeavat

Kisapaikan ovet aukeavat klo 9.00.

Seppänen ei osallistu

Entinen Suomen mestari Jukka Seppänen ei pääse osallistumaan Helsinki Openiin. Seppänen lähettää terveisiä tutuille pelaajille.

Pudotuspelit

Avoimen sarjan pleijareissa käytetään ns. kansainvälistä järjestelmään, jossa pelaajat sijoitetaan alussa, muttei enää jatkokierroksilla kuten Suomen rankingeissa on aiemmin ollut tapana.

Tämä perustuu liiton 21.3.2006 ilmoittamaan tiedotteeseen:

Hallitus on päättänyt kahden finaalisarja viralliseksi pelaamisjärjestykseksi niin sanotun kansainvälisen pelisysteemin, joka on ollut käytössä myös Ruotsin mestaruuskisoissa.

Kansainvälistä pelisysteemiä käytetään pudotuspelivaiheessa finaalisarjojen jälkeen.

Pudotuspelien ottelukaavio on tiedossa etukäteen (A1-B8, B1-A8 jne). Runkosarjan etu ulottuu täten vain ensimmäiseen pudotuspeliin asti.

T-paidat

Helsinki Openissa myydään t-paitoja. Hinta on 10 euroa. Halutessasi voit toki maksaa kannattajahinnan, joka on 15 euroa.

Paitoja on rajoitettu 50 kappaleen erä.

Pelimyynti

Helsinki Openissa ei myydä pelejä.

News

This page contains the most recent news regarding Helsinki Open. Latest news are on the top.

Referees

Tournament referees are Timo Toivonen, Mika Myllykangas and Pontus Eriksson. Substitutes are Bjarne Axelsen and Janne Ollila.

Chairs

There is limited amount of chairs at the tournament venue. Please bring your own chair / add-on if possible.

Eating

There is no food on sale at stadium. There are many restaurants nearby, food map. More information on their locations later on webpage and at latest at tournament place. Own snack is a good option.

Veteran series open for Finnish only

Veteran series is open only for Finnish tablehcokey players.

T-shirts

T-shirts sold in Helsinki Open are the same model as last year.

No Alcohol

There is zero tolerance on alcohol on game premises. Please, enjoy the beers only after the tournament in some pub.

100 players

Russian Alexandr Kosyrev was the 100th registered player to Helsinki Open as we got confirmation that both Votils' will be out.

Other series

In Juniors and Ladies payoffs are decided based on open series. Veterans have their own mini-series.

Schedule released

See the schedule. Schedule will be follwed strictly and missed games will be considered as losses (or draws if both players are missing).

Pre-registration

Pre-registration will be closed on Thursday 8th of November at 11.59 PM. All pre-registered players have to pay the entrance fee and confirm their presence to the tournament on Saturday by 9.45 AM. Registration is also open until that moment at Olypic stadium.

Qualification cancelled

Helsinki Open will be played at indoor track of Olypic stadium. There is space for all players. Therefore there is no pre-qualification to the tournament. Welcome!

Doors open

Stadium doors open at 9.00 AM.

Seppänen is not playing

Former Finnish champion Jukka Seppänen cannot participate in Helsinki Open. Seppänen sends greetings to players of his era.

Playoffs

Open series playoffs will be played the international way. Players are seeded only at the start of playoffs, not after every round.

T-shirt

There will be Helsinki Open t-shirts for sale. Price is 10 euros. Optionally you can purchase the t-shirt at special supprorter price of 15 euros.

There is a limited number of 50 t-shirts on sale.

Game sales

No games are sold at Helsinki Open.