Tempaukset

OPISKELIJOIDEN PÖYTÄJÄÄKIEKON MESTARUUSKISAT pelattiin PÖLY:n järjestäminä 50. Akateemisen Wartin yhteydessä Senaatintorilla 11. toukokuuta vuonna 2000. Paikalla oli 17 kisaajaa, joista kolme oli PÖLY:n jäseniä. Tapahtuma onnistui loistavasti rae sateista huolimatta. Seuramme parhaaksi sijoitukseksi jäi Tikkasen 5. sija, nuoremman Toivosen ollessa 6. ja vanhemman tusinas.

» Kisatulokset ja raportti

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET vietettiin alasaunalla poreilevan juoman ja valt. yo Erholmin arvion mukaan yli 65 asteen saunassa. Tylsien kokousten jälkeen pelattiin myös pöytälätkää ja todettiin alasauna varsin potentiaaliseksi paikaksi pikkujouluille, joskin naapuruston musiikki ei täysin miellyttänyt.

» Saunaraportti

ALTERNATIVE TABLE HOCKEY TOURNAMENT oli bonusohjelmana Domma -2:ssa pidetyssä 2 Alternative Partyssa. Kyseessä oli vanhojen tietokoneiden demo-tapahtuma, jossa muutama pölyläinen oli paikalla. Pöytälätkä saikin yllättävän suosion ja maininnan NYT-liitteessä. Pölyläisistä parhaiten pelasi Tuomas Toivonen ollen compon kolmas.

» Tarinaa & tuloksia

AUTOTONTA PÖYTÄLÄTKÄÄ pelattiin 22.9., eli Euroopan autottomana päivänä. PÖLYn delegaatio hengaili Porthanian edessä reilut neljä tuntia kauniista päivästä nauttien. Porsche muuten yllätti ajamalla Yliopistonkatua väärään suuntaan!

» Raportti ja tuloksia

PIKKUJOULUT 2000 olivat hieno tapahtuma. Puvut olivat jätetty kotiin ja pyyhe lanteilla pelattiin pöytälätkää Uuden alasaunalla. Ohessa syötiin myös popcornia ja arvosteltiin laadut. Myös levyjä raaditettiin.

» Raportti ja raadit

 
 
   


© Akateeminen pöytälätkäyhdistys ry, 2000-2018