AKTI-6/20 - "Voittajan on helppo hymyillä"

| Runkosarja | Playoffs | Sijotusottelut | Lopulliset sijoitukset |


" T O S I T A R I N A "

| APTT:n üütiset | Höckey Nite | 300 seküntia |

 


APTT:n ÜÜTISET

"APTT:n uutisisista hyvää iltaa.

"Uutisotsikoitamme tänään:

 • laittomat keinot yleistymässä akateemisessa pöytälätkässä: Riku Laaka tunnustaa harjoittelun, useita muita epäillään...
 • Öljynporauslautta upposi Brasilian edustalla...
 • TPS uskoo voittavansa Pelicansin suoraan kolmessa ottelussa...

"Uutisankkurina Sören Agdur."

Aloitamme illan pääuutisaiheella.

Harjoittelu on yleistynyt akateemisessa pöytälätkässä. Kuukausi sitten PÖLY:n hallitus kielsi harjoittelun saadakseen liigastaan oikeudenmukaisemman. Huolimatta tästä julkisuutta saavuttaneesta sääntöpäätöksestä harjoittelu näyttää pikemminkin yleistyneen seuran sisällä. PÖLYn hallitus kiistää kyseessä olevan järjestelmällisen toiminnan. "Meidän pelaajamme ovat puhtaita," kommentoi puheenjohtaja Toivonen.

Kuten tiedämme: useita syytöksiä on esitetty ja todisteita on löytynyt. Yhdistyksen johdon uskottavuus näyttääkin kadonneen kuin MIR taivaalta. Huolestuttava kysymys kuuluukin: "Löytyykö tämä ns. uskottavuus kenties huoltoasemalta Ala-Tikkurilasta?"

Siirrämme nyt Pasilasta Perunatorille, jossa paikanpäällä tutkiva journalistimme Herr Skyfeln.

Iltaa. Tähän mennessä tapahtunut: kello hieman ennen neljää varsinaisena pelipäivänä kaksi outo hiipparia nähdään kokoushuone Cajsan liepeillä. Huhu kertoo Toivosen ja Pylkkäsen olleen harjoitelemassa. Tiistaina 20.3.2001 nimetön todistaja antaa vihjeen APTT:lle. Hän kertoo Aulaskarin ja Vihisen harjoitelleen. Viikkoa aikaisemmin Aulaskari on antanut todistajanlausunnon APTT:lle sinitarrasta Vihisen maalivahdin lavan ja jään välissä. Onko Ismo myynyt periaatteensa? Muutamaa viikkoa aikaisemmin: Riku tunnustaa harjoittelevansa säännöllisesti.

Olen tällä hetkellä kokoushuone Cajsassa Uudella ylioppilastalolla. Kuusi peliä odottaa kauniissa rivissä, silikoni kimaltaa. Paikalta näyttää löytyvän Akateemisen pöytälätkäyhdistys ry:n johtokaksikko.

APTT:n uutisotsikot
APTT:n uutisotsikot

Timo Toivonen
Puheenjohtaja Timo K.
Toivonen kiistää kaikki
syytökset: "Meidän pelaajamme ovat puhtaita."

Herr Skyfeln: "Tuomas Pylkkänen, miten kommentoitte tätä tilannetta? Näyttää ilmiselvästi siltä, että Te harjoittelette."

Tuomas Pylkkänen: "Minä en harjoittele."

HS: "Mitä Te sitten teette sen pelilaudan ääressä?"

TP: "Tutkin liikeratoja, kokeilen ovatko pelit kunnossa illan AKTIa varten. Otan myös tuntumaa juuri löytämääni penkkiin. En kuitenkaan harjoittele. Olen rehti Olarin jätkä ja minä en valehtelisi koskaan."

HS: "Onko teillä alibia?"

TP: "Johan minä sen sanoin. Minä en harjoittele. Jos minut joskus nähdään harjoittelemassa lupaan lopettaa tämän harrastuksen samantien."

Puheenjohtaja Timo K. Toivonen kommentoi asiaa lyhyesti: "Meidän pelaajamme ovat puhtaita. Harjoittelu ei kuulu akateemiseen pöytälätkään." Omaa läsnäoloaan pelilaudan ääressä Pylkkästä vastapäätä hän ei suostu kommentoimaan. "Juridisista syistä en voi kertoa teille tässä vaiheessa enempää."

Harjoittelu kiistetään. Täältä ei sen enempää. Siirretään takaisin Pasilaan.

Tuomas Pylkkänen
"Olen rehti Olarin jätkä.
En valehtelisi koskaan,"
kommentoi Pylkkänen

Riku Laaka sen sijaan on tunnustanut harjoittelevansa. Meillä on suora puhelinyhteys Katajanokalle.

Sören Agdur: "Riku Laaka, harjoitteletteko?"

Riku Laaka: "Oota... mä otan nää kuulokkeet pois päästä. Niin mikä se kysymys olikaan?"

SA: "Kertoisitteko nyt koko Suomen kansalle rehellisesti, että harjoitteletteko Te."

RL: "Etsä vielä tiiä? Tottakai. Mut ei se mitään kokkomaista oo. Pitää käydä välist koulussa. Kato mun pitää voittaa Turun rankingkisa, etmä pääsen Tsekkeihin. Kerroinksmäjokuin mä pudotin Ollilan pleijareista Huittisissa?"

Vaikka Akateeminen pöytälätkäyhdistys ry onkin kieltänyt harjoittelun on olemassa vain pieni mahdollisuus, että Riku Laaka voitaisiin diskata sen takia. Alaikäisenä Laaka ei voi joutua edesvastuuseen teoistaan. Sen sijaan Laakan vanhemmilta voidaan evätä oikeus osallistua AKTI-liigaan. Myöskin Tomi Uimosen osuudesta on keskusteltu. Onko hän näyttänyt nuorisolle huonoa esimerkkiä?

Aiheesta jatkaa 300 seküntia heti Höckey Niten jälkeen. Nyt päivän muihin uutisotsikoihin.

 


Riku harjoittelee
Riku Laaka harjoittelee
Turun rankingkisaa varten

HÖCKEY NITE

Tunnelma oli katossa ja happi loppu kun AKTI-liigan kävijäennätys rikottiin Uudella YO-areenalla. Paikat olivat täynnä aina seitsemänteen kerrokseen asti. Tulokkaita mukaan mahtui kolme. Esport Nightin houkuttelemana paikalle saapuivat Vallilan Laitoksen tähti Jukka Huhta, meteorologian laitoksen ylpeys Antti Pelkonen ja kansainvälinen tähti Runeberginkadulta, kauppatieteiden keskuksesta, ruotsin lahja akateemiselle pöytälätkälle David Kroon. Veteraaneista nähtiin pitkän tauon jälkeen Juha Erholm ja Aaro Sahari.

Yllätyksellinen runkosarja käynnistyi runsasmaalisesti, muttei tulokkaille suotuisasti. Riku Laaka päätti ottaa luulot pois. David Kroon sai kylmän suihkun Rikun leikitellessä laskurin ympäri 10-1. Huhta selvisi niukasti tuplilta. Riku voitti hänet vain 9-0. Parhaiten tulokkaista pärjäsi Antti Pelkonen, joka sai kolme maalia häviten 7-3. Vanhoista pelaajista kylmää kyytiä saivat Juho Saastamoinen ja Aaro Sahari. Molemmat ottelut päättyivät Rikun 0-0 voittoon.

Runkosarjan ensimmäisen puoliskon yllättäjäksi nousi Juha "TJ 8" Erholm. Hänen viheliäs puolustuksensa sai monet tutisemaan ja Ismo Aulaskarille tuli vellit housuun 2-3 tappiosta, joka näytti vievän hänen playoffpaikkansa. Juha olikin pitkään kiinni playoffpaikassa, mutta tötöili sen niukkiin tappioihin ja tasapeleihin. 1-1, 0-1, 0-2, 1-1, 1-1 ja 0-1 harmittaisivat ketä tahansa, mutta Juha on jo oppinut häviämään. Tietysti tappio Timo Toivoselle harmitti. Hän kun mursi puolustusvoimia hyvin sentteripainotteisen monotonisesti.

Niko Tuominen oli saapunut juhlan kunniaksi hienoissa vaatteissa. Ne auttoivatkin hänet aina 12. sijalle saakka. Tämän jälkeen hän luovutti sijoitusottelunsa mahdollisten testien pelossa. Näin kukaan ei saanut tietää käyttikö Tuominen kiellettyjä aineita pelatessaan kolmasti 1-1 tasan (Pasi Vihinen, Juho Saastamoinen ja Ismo Aulaskari) ja voittaessaan David Kroonin 1-0 ja Aaro Saharin 2-0.

Pasi Vihisen päivä oli synkkä. Runkosarjan kahdeksas sija ei miellyttänyt. Tappio Aulaskarille 0-4 varmisti putoamisen playoffseista. Tuon ottelun voittaminen taasen olisi sysännyt Ismon alempaan helvettiin.

Kaikki kuitenkin tietävät, että Pasi harjoittelee SM-kisoista voittamallaan laudalla kotona. Näin saatiin jälleen yksi todiste siitä että riko... siis harjoittelu ei kannata. Säännöllisellä treenillä pitäisi olla positiivinen vaikutus, mutta näköjään tuo pätee ainoastaan punttisalilla tai anabolisilla. Jos pöytälätkää treenaa, tulee turpiin - vaikka lukemin 3-7 (Riku voitti) tai 2-6 (Timo voitti).

Puhtaan pöytälätkän perikuva Jaakko Nyrölä ei harjoittele. Hän ei edes omista pelilautaa. Kaikki kokemus karttuu kisoista, mikä tarkoittaa lähinnä AKTI-liigaa. Mitenkähän Jaakon pelit sujuivat?

Jaakko voitti runkosarjan häviten ainoastaan kerran. Tuokin tappio oli juuri niin niukka kuin vain saattoi olla, Laaka vei pisteet maalein 4-3. Ykkössija 24 pisteellä ja voittoprosentilla 92 kertovat Jaakon yhden kikan tehosta. Peruskikka uppoaa kuin Mora Malmilla, tasaisen varmasti, ilman krumeluureja.

Ratkaiseva seikka Jaakon voitossa on kuitenkin tiukka puolustus. Se on keino, jota ei voi kotona juurikaan harjoitella. Puolustajaksi synnytään, sitä ollaan koko luonteelta. Nyrölä päästi vain 15 maalia, mikä tekee keskimäärin 1,15 maalia per ottelu. Nollapelejä huikeat kuusi.

Voidaankin vetää johtopäätös, että kun Pasi keskittyy tekemään uusia kikkojaan hän unohtaa puolustuspään tärkeyden ja päästää 38 maalia, eli keskiarvo on 2,92. Huomattava ero Jaakon lukemaan.

Tästä päästäänkin pöytälätkän eettisten kysymysten ääreen:

 • Onko reilua harjoitella?
 • Onko boksipelaaminen urheilullista?
 • Saako tehokasta kikkaa toistaa loputtomiin?
 • Jos Sokrates ja Esa Saarinen pelaisivat pöytälätkää, kumpi voittaisi?

Näihin aiheisiin palaamme kuitenkin ohjelmassa 300 sekuntia.

Tuomas Pylkkäsen pelit ailahtelivat. Komea 1-1 tasuri Rikua vastaan. Sanoinkuvaamattoman kaunis maali 2-1:een hieman ennen loppua jätti Toivosen pisteittä. Helpohkot pistemenetykset Mikko Järviselle (3-4) ja Antti Pelkoselle (2-2) olivat sysätä Tuomaan pois pleijareista... ei nyt ihan, mutta neljänteen sijaan oli tyytyminen.

PölkkynenTM tiettävästi lämmittelee joka tiistai ennen AKTIa. Tämä ei kuitenkaan selitä Tuomaan mystistä menestystä liigassa tällä kertaa. Salaisuutena on tuoli, jonka avulla setä Tuomas rahoittaa pelinsä. "Perse siinä kyllä puutuu, mutta se on mulle tuttua," kommentoi PölkkynenTM platonista suhdettaan Cajsan tuoliin.

Mikko Järvinen otti itselleen ensimmäisen playoff-paikkansa AKTI-liigassa melko helpon oloisesti. Seitsemän pisteen ero viidennen ja seitsemännen sijan välillä kertoo kevyestä urakasta. Kovin voitto taisi olla Rikun kaataminen 6-3. Epätasaisesta pelistä kertoo kuitenkin 3-8 tappio Toivoselle.

Timo Toivonen sijoittui heti Jaakon jälkeen runkosarjan kakkoseksi. Tämä oli toinen kerta kun hän on selvinnyt näin hyvin runkosarjasta. Edellinen kerta oli AKTI-1/7, jossa edelle kiilasi Tikkanen. Tällä kertaa katkerolla maustetut tappiot tulivat Pylkkäseltä ja Nyrölältä. Keskinäisen ottelun voitto Rikusta olikin ratkaiseva runkosarjan perintöprinsessan titteliin.

Divari

I-divisioonan sijoitusotteluissa kovin jännitys oli kadonnut SM-liigan suljettua itsensä. Voittokaan ei enää veisi AKTI-playoffseihin. Pasi Vihinen onnistui kuitenkin nappaamaan itselleen divarin voiton kaatamalla runkosarjan seiskan, Juho Saastamoisen vain yhden maalin tähdenTM 3-2.

David Kroon hyvitti runkosarjatappionsa ja jätti Juha Erholmin nuolemaan näppejään 10. sijalle ja tusinaan AKTI-pisteeseen. Jukka Huhta sai luovutusvoiton testejä pakoilleesta Niko Tuomisesta. Pelkosen Antti ei suostunut jäämään jumboksi vaan kaatoi Aaro Saharin maalein 3-1.

Puolivälierät

Pudotuspeleihin selvisi tällä kertaa kuusi pelaajaa, ns. 10 pelaajan säännön mukaisesti. 10+ pelaajaa tietää isoja pleijareita, vähemmällä tyydytään neljään jatkajaan.

Ensimmäisessä otteluparissa Riku Laaka antoi kyytiä Ismo Aulaskarille. Runkosarjan kaltaisesta tiukasta vähämaalisesta pelistä ei ollut tietoakaan kun Rikun kone jyräsi aiemmat lukemat kumoon ja Ismo itki. Siis 8-2. Toinen ottelu (4-1) olikin vain muodollisuus kun Ismo odotti diapam-satsia poistaakseen säryn katkenneesta selkärangastaan. Riku jatkoon otteluvoitoin 2-0.

Tuomas Pylkkäsen perse ehti puutua sopivasti pleijareihin. Enää ei tuolin kulmat kirveltäneet ja peli sujui iloisan leppoisasti. Ensimmäisen ottelun 3-2 voitto näytti helpolta, vaikka eri mieltäkin saa olla. Mikko Järvinen syttyi kuitenkin toiseen matsiin ja latoi kikan toisensa perään Tuomaan maalin syövereihin - tennislukemat 6-1 Mikolle. Pylkkänen osoitti kokemuksen voiman ja tiivisti puolustuksensa ottaen nollapelin ja jatkopaikan maalein 2-0.

Välierät

Tuomas Pylkkänen räjäytti pankin ja otti runkosarjan voittajan päänahan otteluin 2-1. Jaakko Nyrölä taisteli kaksi ensimmäistä, mutta kolmannessa repun hihnat olivat jo liian löysät. Eka peli Tuomaalle 2-1 ja toinen Jaakolle käänteisin lukemin. Tässä vaiheessa voittajan nimi oli vielä hämärän peitossa. Jutun juoni selvisi nopeasti kolmannessa ottelussa kun Tuomas otti rauhoittavan kaulan ja eteni finaaliin.

Runkosarjan kakkosen ja kolmosen ottelusta (molemmat saivat 21 pistettä) odotettiin tasaväkistä ja sellainenhan se oli - osittain. Ensimmäinen peli oli tiukka parin erän verran kunnes Rikun puolustus nukahti ja voitto Timolle 5-2. Tiivistynyt puolustuspeli molemmilla johti toisen ottelun jatkoajalle. Pelilautakin vaihtui välissä kun Riku löysi olemattomia vikoja sentteristään (jonka kone ei tahtonut osua kohdalleen). Klassiseen tapaan peli pyöri voittavan osapuolen päässä ja kimpoili maalista ulos ja kilautteli tolppia. Sitten pikainen vastaisku ja Riku oli tasannut ottelut.

Kolmannessa pelissä jännitettävää riitti hädin tuskin ensimmäisen erän verran. Timo oli hukannut maalijyvänsä ja paukutti pleksejä, joten Rikun oli helppo poimia työnsä hedelmät ja kohdata Tuomas finaalissa.

Ottelun jälkeen Timo kommentoi lyhyesti tappiotaan: "Voi vittu." Tämän jälkeen hän meni purkamaan aggressioitaan tuoliin. Vanhalla olusen ääressä sävy oli jo toinen: "Hieman ylireagointia, mutta... se oli niin lähellä. Matsit oli ihan voitettavissa. Kaaduin omaan hölmöyteen. Avaukset meni pieleen ja annoin siten Rikulle aivan liikaa ylimääräisiä yrityksiä."

El Chupacabra muy grande, eli finaali

Olarin lähiön kasvatti, Euran daltoneiden esikuva, Tuomas Pylkkänen yritti jälleen ryöstää pankkia. Huikea taisto ensimmäisessä finaaliottelussa venyi jatkoajalle, jonka Tuomas ratkaisi nopeammin (lähes) kuin Wyatt Earp veti lonkalta. Oltaisiinko jo valmiita leipomaan Tuomaasta mestari? Seuraisiko hän Tomi Uimosen jalanjälkiä ja tulisi toiseksi istuvaksi AKTI-voittajaksi kautta aikojen? Kaikki tämä selviää seuraavien kahden kappaleen aikana.

Toinen finaali oli lähes yhtä tiukka kuin edellinen. Viisi maalia. Hjerpe Rikulta avasi, spjass Tuomaalta tasoitti. Yksi kake kummallekin. Mikä oli voittomaali? Rikun kake, mutta sitä ennen hän oli ehtinyt saada jo yhden peruskikan sisään. Riku muuten ampui 10 konetta epäonnisesti, Tuomas yhdeksän. Säälittävää pojat.

Kolmas ja ratkaiseva finaali. Tuomas otti opikseen edellisestä ottelusta. Tällä kertaa hän ei latoisi koneita turhaan plekseihin. Ennemmin hän vaikka antaisi kiekon Rikulle, jotta hän voisi yrittää maalata. Tuomaan hienon filosofian johdattelemana nähtiin yksi runsasmaalisimmista finaaleista AKTI-historiassa. Riku voitti 8-1. Maalit sytyivät seitsemällä eri kikalla, joten mistään koneen jauhamisesta ei voi puhua. Yllättäen Riku tekikin enemmän peruskikkoja (2/14) kuin koneita (1/11).

Historian ensimmäinen AKTI-palkintojenjakoseramonia tapahtui pian finaalin jälkeen. Nyt on voittajan helppo hymyillä! Erään hammashoitolan lahjoittama hammasharja ja -tahna, sekä purkkapaketti pitävät Rikun hampaat hohtavan valkoisina. Pylkkänen ja Nyrölä nettosivat tahnaa ja purkkaa. Muut playoffeihin selviytyneet joutuivat tyytmään pelkkään jauhamiseen.

 


AKTI-liiga

300 SEKÜNTIA

Hyvää iltaa ja tervetuloa ajankohtaisten asioiden pariin. Olen Kake Räipäisy, ohjelman juontaja. Tänään keskustelemme pöytäjääkiekon etiikasta ja AKTI-liigan sääntöjen eriskummalisista pykälistä. Nuoriso-ohjaaja huonona esimerkkinä jää pois, koska emme saaneet haastateltavaa kiinni. Vierainamme studiossa Akateeminen pöytälätkäyhdistys ry:n hallitus, sekä keskustan Paavo Väyryen. Yleisönä on Yleisradion ääniosaston omaa tuotantoa, eli aplodi-CD numero neljä!

tap-tap-tapu-tapu-tap

Aloitamme yleisökysymyksellä:
Jos Sokrates ja Esa Saarinen pelaisivat pöytälätkää, kumpi voittaisi?
Vastauksia vastaanotetaan tämän vuoden loppuun saakka osoitteeseen stibe@iki.fi.

Ja nyt mainoskatkolle...

Osta Stiga Playoff, Suomen mestari Anssi Järvinen suosittelee. Parempi kuin PS2 ja NHL2001 yhdessä. Hauskempi kuin SM-liiga. Esteettisempi kuin kolme cheerleaderia.

Jatkuu...

Aloitamme keskustelun harjoittelusta.

Kake Räipäisy: Saako pöytäjääkiekkoa harjoitella?

Paavo Väyryen: En ole puolesta enkä vastaan. Pikemminkin päinvastoin.

tap-tap-tapu-tapu-tap

Ismo Aulaskari: Tietysti. Eihän lajissa voi muuten kehittyä. Asianajajani suosittelee kuitenkin käyttämään sanaa pelailu tai lämmittely.

Timo Toivonen: Tuntuman löytäminen pelilautaan on äärimmäisen tärkeää jos aikoo menestyä lajissa. Tällä en tarkoita kansallista tasoa, vaan pienellä liikeratojen harjoittelulla saa AKTI-liigassa käynnistään hauskemman ja antoisamman. Itsehän en tietenkään harjoittele. Niin... piti vielä sanomani, että boksipuolustus on ihan perseestä.

KR: Tuomas Pylkkänen ja Jaakko Nyrölä. Käsityksenne harjoittelusta ovat melko erilaiset, valistaisitteko yleisöä?

Jaakko Nyrölä: Jaa... mitäs tuohon. Mä en harjoittele kun ei oo edes lautaa himassa. En mä oikeestaan haluukaan. Sit jos oikeen aikois pärjätä niin pitäisi mennä EPL:ään käymään ja siellä ne vaan pieksis mut 10-0. Ei se oo kivaa. AKTI-liiga on sopivan pieni.

Tuomas Pylkkänen: Harjoittelu on paheksuttavaa, mutta peli pitää tuntea. Timo tuossa totesi aika hyvin. Niin... tuohon Jaakon kommenttiin sen verran, että se on nussu. Ei se uskaltaisi tulla koviin peleihin. Vähän huolestuttaa tuo keväinen joukkue-SM. Timo ja minä ollaan aika kova kaksikko ja kun siihen lisätään Tikkanen mausteeksi niin alketaan jo pärjäämään kovempiakin vastustajia vastaan. Jaakko taas on hiton eppävarma. Tiedä vaikka sen takia hävittäisiin Valdu Teamille taas keväällä. Huh-huh... ehkä pitää peluuttaa Ismoa tai Ekiä.

KR: Lähetysaikamme alkaa loppua, joten vielä nopeasti viimeinen kysymys. Miten ratkaistaan pleijareihin pääsijät?

PV: Jos menee arpajaisiksi, niin euroa ei ainakaan heitetä. Markka on säilytettävä. Se on kruuna tai klaava sitten!

tap-tap-tapu-tapu-tap

Juha Erholm: Niin... tämä tiukka kysymys Riku Laakasta ja muista ei-PÖLYläisistä on mielestäni aivan selkeä. Katsoi asiaa miltä kannalta tahansa, niin heidät tulee...

KR: Ja se tästä tältä erää. 300 sekuntia on täynnä ja on aika sanoa näkemiin!

tap-tap-tapu-tapu-tap

300 sekuntia

 


Paras AKTI?!

Henkilökohtaisesti on tässä viikon aikana raporttia vähän väliä kirjoittaen tullut sellainen fiilis, että kyseessä oli paras AKTI historian saatossa. Omassa voitossani syksyllä oli tietysti hohtoa, mutta nyt oli yleisesti hyvä tunnelma. Väkeä oli ennätysmäisesti ja playoffsit yllätykselliset ja tiukat. Odotettu voittaja, mutta odottamattomalla tavalla. Järjestelyt monivät kohtuullisesti ja uusia pelaajia saatiin taas lajin piiriin. Odotan näkeväni ainakin Pelkosta ja Kroonia uudelleen Cajsassa. Niin... tietysti oman maalijyvän löytäminen lämmittää. :-)

 


Tilastoja (kaikki ottelut):

 • Teurastus: 10-0
  • Riku Laaka - Juho Saastamoinen : 10-0
  • Riku Laaka - Antti Pelkonen : 10-0
 • Pihtaus: 1-0
  • Niko Tuominen - David Kroon : 1-0
  • Juha Erholm - David Kroon : 1-0
  • Jukka Huhta - Antti Pelkonen : 1-0
  • Tuomas Pylkkänen - Juha Erholm : 1-0
 • Eniten nollapelejä: 6 kpl (Jaakko Nyrölä)
 • Ei nollapelejä:
  • Timo Toivonen
  • Juho Saastamoinen
 • Kaikissa Timon otteluissa molemmat osapuolet tekivät maaleja.
 

 

Tulokset

R U N K O S A R J A

Nimi

RL

TT

AP

PV

JS

TP

JE

AS

MJ

NT

IA

DK

JN

JH

 

 O 

 V 

 T 

 H 

 + 

 - 

 P 

 SIJ 

Riku
Laaka

X

3-4

7-1

7-3

10-0

1-1

4-1

10-0

3-6

7-0

3-2

10-1

4-3

9-0

 

13

10

1

2

78

22

21

3.

Timo
Toivonen

4-3

X

7-1

6-2

6-1

1-2

4-1

4-1

8-3

4-1

7-5

5-1

2-4

3-3

 

13

10

1

2

61

28

21

2.

Antti
Pelkonen

1-7

1-7

X

0-2

2-3

2-2

1-1

3-0

1-3

4-0

2-4

0-5

1-5

0-1

 

13

2

2

9

18

40

6

13.

Pasi
Vihinen

3-7

2-6

2-0

X

2-4

2-3

5-1

7-2

2-4

1-1

0-4

3-2

0-4

4-0

 

13

5

1

7

33

38

11

8.

Juho Saas-
tamoinen

0-10

1-6

3-2

4-2

X

1-4

2-5

3-1

5-2

1-1

0-3

2-4

2-5

5-3

 

13

5

1

7

29

48

11

7.

Tuomas
Pylkkänen

1-1

2-1

2-2

3-2

4-1

X

1-0

9-0

3-4

5-1

2-0

5-2

3-5

3-1

 

13

9

2

2

43

20

20

4.

Juha
Erholm

1-4

1-4

1-1

1-5

5-2

0-1

X

0-2

1-1

2-0

3-2

0-1

0-2

3-2

 

13

4

2

7

18

27

10

9.

Aaro
Sahari

0-10

1-4

0-3

2-7

1-3

0-9

2-0

X

0-7

0-2

1-4

4-5

0-5

1-2

 

13

1

0

12

12

61

2

14.

Mikko
Järvinen

6-3

3-8

3-1

4-2

2-5

4-3

1-1

7-0

X

5-2

4-4

4-1

1-2

9-0

 

13

8

2

3

53

32

18

5.

Niko
Tuominen

0-7

1-4

0-4

1-1

1-1

1-5

0-2

2-0

2-5

X

1-1

1-0

0-4

1-2

 

13

2

3

8

11

36

7

12.

Ismo
Aulaskari

2-3

5-7

4-2

4-0

3-0

0-2

2-3

4-1

4-4

1-1

X

3-2

2-5

4-0

 

13

6

2

5

38

30

14

6.

David
Kroon

1-10

1-5

5-0

2-3

4-2

2-5

1-0

5-4

1-4

0-1

2-3

X

0-3

5-5

 

13

4

1

8

29

45

9

10.

Jaakko Nyrölä

3-4

4-2

5-1

4-0

5-2

5-3

2-0

5-0

2-1

4-0

5-2

3-0

X

8-0

 

13

12

0

1

51

15

24

1.

Jukka Huhta

0-9

3-3

1-0

0-4

3-5

1-3

2-3

2-1

0-9

2-1

0-4

5-5

0-8

X

 

13

3

2

8

19

55

8

11.


P L A Y O F F S

Puolivälierät:

(03) Riku Laaka    - (06) Ismo Aulaskari  : 2-0 (8-2, 4-1)
(04) Tuomas Pylkkänen - (05) Mikko Järvinen  : 2-1 (3-2, 1-6, 2-0)

Välierät:

(02) Timo Toivonen  - (03) Riku Laaka    : 1-2 (5-2, 1-2j, 1-4)
(01) Jaakko Nyrölä  - (04) Tuomas Pylkkänen : 1-2 (1-2, 2-1, 2-5)

Finaali:

(03) Riku Laaka    - (04) Tuomas Pylkkänen : 2-1 (2-3j, 3-2, 8-1)

S I J O I T U S O T T E L U T

(07) Juho Saasatmoinen - (08) Pasi Vihinen : 2-3
(09) Juha Erholm    - (10) David Kroon  : 1-2 
(11) Jukka Huhta    - (12) Niko Tuominen : lv
(13) Antti Pelkonen  - (14) Aaro Sahari  : 3-1

 

L O P U L L I S E T   T U L O K S E T

 1. Riku Laaka (50 p)
 2. Tuomas Pylkkänen (43 p)
 3. Jaakko Nyrölä (37 p)
 4. Timo Toivonen (32 p)
 5. Mikko Järvinen (28 p)
 6. Ismo Aulaskari (24 p)
 7. Pasi Vihinen (21 p)
 8. Juho Saastamoinen (18 p)
 9. David Kroon (15 p)
 10. Juha Erholm (12 p)
 11. Jukka Huhta (10 p)
 12. Niko Tuominen (8 p)
 13. Antti Pelkonen (6 p)
 14. Aaro Sahari (4 p)

© Akateeminen pöytälätkäyhdistys ry, 2000-2001